fbpx

De ce și cum să alegi un Buchet Personalizat

buhcet cu hortensie si bujori roz si flori albe

Sigur ai trecut prin momente când voiai să cumperi un buchet sau aranjament floral pentru cineva drag, dar nu știai ce să alegi. Și căutat inspirație online, dar parcă nimic nu era chiar așa cum îți imaginai. Așa că ai mers în florărie, te-ai uitat la toate florile, te-ai gândit și răzgândit până a ieșit buchetul pe care ți-l doreai.

Poți face la fel și în online. Îți oferim posibilitatea de a crea un buchet personalizat exact pe gustul tău, iar noi îl livrăm gratuit oriunde în București.

Și este un proces foarte simplu. Doar alege bugetul și spune-ne în mențiunile comenzii cum ți-ai dori să arate buchetul – dacă vrei vreo floare sau culoare anume. Și de restul ne ocupăm noi.

Sau poți alege în detaliu fiecare floare pe care vrei să o adaugi în buchetul sau aranjamentul tău personalizat.

Poți oricând să ne contactezi telefonic, prin mesaj privat, mail sau whatsapp ca să putem să îți spunem și să îți arătăm exact ce flori avem disponibile în acel moment și să te putem ghida în alegerea buchetului perfect.

Pasul 1. Alege Bugetul

La secțiunea de Buchete Personalizate poți vedea diferite variante de buget. Alegerea bugetului este primul pas pe care trebuie să îl faci pentru că în funcție de buget poți stabili și ce flori sunt cele mai potrivite. Nu ar fi indicat să alegi un buget redus, dar să vrei doar flori exotice și inedite.

Bugetul te ajută să te orientezi și să știi mai clar ce dimensiune o să aibă buchetul să ce fel de flori o să conțină.

Pasul 2. Alege Culorile

Recomandăm să alegi culorile înaintea florilor pentru că și acest pas te poate ajuta să te orientezi mai ușor. Poate există flori albe pe care noi le avem pe stoc, dar de care tu nu ai mai auzit niciodată. Există șansa să ratezi o mulțime de flori deosebite de care nu ai mai auzit până acum doar pentru că atunci când te gândești la flori albe te gândești doar la trandafiri și lalele.

Așa că poate fi o idee bună să ne spui ce culoare ai dori (sau ce culori) și să mergi pe mâna noastră cu încredere că vom alege florile potrivite care vor avea efectul pe care tu îl dorești.

Pasul 3. Alege Stilul

Vrei un buchet mai elegant și cu o formă clasică sau unul modern cu stil garden-style? Rotund sau asimetric? Minimalist și cu puține tipuri de flori sau îndrăzneț și cu cât multe flori diferite?

Și alegerea stilului este un pas important care te va ajuta și te va ghida în alegerea florilor. Când te hotărăști ce fel de buchet vrei o să vezi că e mult mai ușor să alegi și florile.

Dacă nu știi sigur ce stil se potrivește în funcție de eveniment, poți să te sfătuiești cu noi și îți vom spune ce stiluri se potrivesc sau care sunt cele mai recente tendințe.

Pasul 4. Alege Florile

Am ajuns în sfârșit la pasul mult așteptat și cel mai frumos – alegerea florilor.

Ai ales deja culorile și stilul, deci acum va fi mult mai ușor să te ajutăm să alegi florile potrivite.

Crede-mă că sunt muuuulte tipuri de flori pe care nu le cunoști – și noi descoperim în fiecare săptămână flori pe care nu le cunoaștem. Iar producătorii descoperă sau creează mereu noi flori și soiuri.

Așa că îți recomandăm să mergi pe mâna noastră sau să te sfătuiești cu noi ca să poți crea un buchet care nu conține doar crizanteme și trandafiri.

Și noi vom știi să cum să combinăm florile în funcție și de mărime ca buchetul tău să fie proporțional și armonios.

Pasul 5. Ultimele retușuri

Ai trecut prin toți pașii și ai creat un buchet. Dar oare a ieșit așa cum te așteptai?

Indiferent că ai comandat pe site, telefonic, pe whatsapp, mail sau mesaje private, noi o să îți trimitem și câteva poze cu buchetul tău ca să ne spui dacă este pe placul tău sau dacă vrei să facem modificări. Crede-mă că nu ne supărăm. Preferăm să ne spui exact ce vrei să schimbăm ca să ne asigurăm că ești mulțumit, decât să nu spui nimic și apoi să consideri că nu putem face ceva pe placul tău.

Pasul 6. Livrare și Feedback

După ce am terminat buchetul și ai dat OK-ul final, noi îl livrăm (la data și ora alese de tine) și apoi așteptăm să ne spui dacă destinatarei i-a plăcut la fel de mult cum ți-a plăcut ție.

Feedback-ul din partea ta sau din partea persoanei care a primit ne ajută să ne dezvoltăm și îi ajută și pe alții să știe de ce pot merge pe mâna noastră. Dacă ești vreodată mulțumit de serviciile pe care le-ai primit de la o afacere de orice fel, nu ezita să le spui.

Iar aceleași

Nu uita că avem livrare gratuită în București!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *