fbpx

Cutii cu Flori de Sezon – livrare rapidă prin Glovo și Tazz by Emag

Pentru momentele când ai nevoie de livrare flori rapidă în București am creat o colecție de cutii cu diferite tipuri de flori pe care le putem livra rapid prin Glovo și Tazz by Emag. Ne găsești pe aceste platforme sub aceeași denumire pe care o cunoști deja: “Flori și Ciocolată”.

Colecția de toamnă este încă activă și urmează să lansăm o colecție specială pentru iarnă. Urmărește-ne în social media ca să fii la curent cu toate noutățile.

De unde a început ideea?

În primul rând ne-am gândit la o variantă ca să putem livra flori în siguranță prin intermediul aplicațiilor de livrări. Dar în același timp voiam o variantă care să arate drăguț și să poată fi oferită cadou. Am ales cutiile ca tu să poți avea parte de bucuria de a deschide un cadou într-o zi obișnuită.

Pot face cutiile cadou?

Da, poți comanda o cutie cadou pentru o persoană dragă sau o poți comanda pentru tine. Florile sunt livrate în cutie alături de instrucțiuni de îngrijire ca să le poți pune în vază și să te poți bucura de ele cât mai mult timp. Deci sunt o variantă potrivită și pentru atunci când vrei să îți comanzi pentru tine flori pe care să le poți pune într-o vază drăguță în casa ta.

Pot adăuga și altceva pe lângă flori?

Da, sigur – doar suntem “Flori și Ciocolată”. Momentan poți adăuga și o cutie de bomboane de ciocolată pe care o așezăm cu grijă lângă flori. Dar urmează să adăugăm și variante de vaze ceramice sau din sticlă care să se potrivească buchetului.

Ce flori pot comanda?

Avem tot timpul anului cutii cu flori de diferite feluri. Poți comanda cutii cu un singur tip de floare sau cu un mix de flori. De exemplu, poți comanda cutii cu trandafiri albi sau hortensii colorate sau poți comanda cutii cu mix de flori roz sau galbene. De asemenea, lansăm în fiecare anotimp cutii cu flori de sezon (lalele, floarea soarelui, crizanteme, etc.) și urmează să lansăm o colecție de coronițe și aranajamente florale de Crăciun.

Pot adăuga și o felicitare?

Da, putem adăuga în cutie o felicitare cu mesajul tău sau putem scrie un mesaj scurt pe cutie. De exemplu, putem scrie “La mulți ani” sau “Cu drag” sau “Îmi e dor de tine” sau “Crăciun Fericit”. Trebuie doar să scrii mesajul dorit în mențiunile comenzii sau să ne contactezi și să ne spui.

Ce urmează?

Urmează să lansăm o colecție specială de Crăciun cu diferite modele de coronițe și aranjamente tematice. Iar apoi ne vom adapta în funcție de sezon (abia așteptăm primăvara ca să facem cutii cu lalele și frezii parfumate – sigur o să fie preferatele noastre).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *