fbpx

Am lansat o Mini-Colecție de Toamnă!

Am lansat o Mini-Colecție de Toamnă! Toamna este un anotimp propice pentru creativitate florală datorită culorilor calde care ne înconjoară în această perioadă.

Ne plac foarte mult aceste culori de toamnă așa că am fost inspirate să creăm o mini-colecție de buchete, aranjamente și cutii cu flori de toamnă.

Vedeta în această perioadă este crizantema pentru că se găsește în mai multe nuanțe calde de roșu, portocaliu, cărămiziu, dar și pentru că este perioada optimă de înflorire și știm că în această perioadă crizantemele au cea mai bună calitate.

Pentru acest sezon propunem aranjamente și buchete care să imite peisajele superbe de toamnă și să aducă un pic de natură în viețile noastre.

Toate produsele pot fi comandate pe site-ul nostru, iar cutiile cu flori sunt disponibile pe Glovo, FoodPanda și Tazz by eMag. Și nu uita că putem personaliza orice buchet sau aranjament sau creație florală inedită dacă ne contactezi la telefon, pe mail sau prin mesaj privat. Ne bucurăm de fiecare dată când avem ocazia să creăm ceva unic special pentru tine și pentru persoana pe care vrei să o surprinzi.

  1. Aranjament cu flori de toamnă în vas ceramic

Am creat acest aranjament cu gândul la peisajele montane ce îți schimbă culorile în această perioadă și am încercat să aducem un pic din acea atmosferă caldă într-un vas ceramic de culoarea grâului. Putem modifica și personaliza orice element al acestui aranjament ca să fim siguri că rezultatul este pe placul tău.

2. Buchet cu Flori de Toamnă

În același mod a luat naștere și acest buchet ce conține flori de sezon în culorile specifice. Există sute de soiuri de crizanteme în culori calde. Astfel, aducem săptămânal alte tipuri și încercăm să te surprindem de fiecare dată. Fiecare buchet este unic în funcție de florile pe care le avem disponibile în momentul în care plasezi comanda.

3. Cutii cu Flori de Toamnă

În caz că nu știai, poți comanda cutiile cu flori prin intermediul principalelor platforme de livrare la domiciliu – Glovo, FoodPanda și Tazz by eMag. Sau poți comanda pe site-ul nostru sau prin telefon/mesaj privat.

Cutiile cu flori sunt o variantă modernă de a surprinde pe cineva drag cu un cadou ambalat frumos și o putem personaliza cu ce flori vrei tu.

Cutiile cu Flori de Toamnă sunt o variantă perfectă pentru a fi oferite cadou sau pentru a le comanda pentru acasă și să te bucuri de o pată de culoare.

Ne poți contacta oricând pentru a plasa o comandă pentru oricare dintre produsele noastre și le putem personaliza după gusturile tale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *