fbpx

Flori și Ciocolată | Despre noi

De ce Flori și Ciocolată? Simplu. Este o surpriză plăcută să oferi și o cutie de bomboane lângă un buchet sau aranjament floral. La noi găsești tot ce îți trebuie ca să aduci un zâmbet pe chipul cuiva drag!

Oferim o gamă variată de buchete și aranjamente florale create cu drag pentru fiecare comandă în parte. Pe lângă acestea, oferim și o gamă variată de praline, dar și jucării de pluș.

Ne ocupăm de decor floral din anul 2015, iar în 2020 am deschis locația din București, respectiv Drumul Taberei. Ne-am perfecționat prin cursuri de specialitate, unde am învățat cum să lucrăm cu florile și cum să le îngrijim astfel încât tu să ai parte de o experiență cât mai reușită și să nu îți faci griji că florile se vor ofili prea repede sau că nu au fost folosite cele mai bune tehnici de lucru.

Cunoaște echipa

Flori și Ciocolată este o afacere mică, de familie și am împărțit sarcinile astfel încât tot procesul de comandă să decurgă cât mai bine.

Echipa este restrânsă, dar te asigurăm că ne ocupăm de tot ce este nevoie ca să ne asigurăm că tu ai o experiență plăcută cu noi.

Andreea. Cu Andreea interacționezi în online, în social media și pe email. Ea se ocupă de toate paginile de social media (Facebook, Instagram), dar și de procesarea comenzilor. Ea are grijă să existe o comunicare cât mai eficientă ca să se asigure că vei fi mulțumit de tot ce comanzi și că reușești să oferi surprize plăcute. Suntem foarte activi în social media, așa că urmărește-ne ca să fii la curent cu toate noutățile postate zilnic.

Luiza. Ea se ocupă de partea creativă, de crearea buchetelor și aranjamentelor florale. Ea aduce la viață orice idee de-a ta și te ajută să alegi cel mai potrivit cadou pentru persoana specială pe care vrei să o surprinzi. Pune pasiune în tot ceea ce face și acest lucru se vede în fiecare creație florală. Vine cu idei atunci când tu nu ai inspirație și te ajută să creezi un buchet sau aranjament unic, personalizat pentru cei dragi din viața ta!

Ciprian. Cu Ciprian te vei întâlni la ușă atunci când livrează comanda ta. El se asigură că produsele comandate de tine ajung la persoana pe care vrei să o surprinzi în siguranță și în condiții optime, la data și ora menționată de tine.

Dorim ca florile, cadourile și mesajele tale să ajungă la persoanele importante din viața ta în cele mai bune condiții, așa că ne ocupăm personal de livrare. Avem o rețea proprie de curier ce se ocupă de livrările în București.

Puteți comanda de oriunde, chiar și din străinătate, iar noi o să livrăm produsele la locația dorită din București sau din vecinătate.

Poți cumpăra online și în siguranță toate produsele de care ai nevoie. Dacă ai o idee și nu o găsești pe site, ne poți contacta telefonic, pe email sau în social media pentru a crea o comandă personalizată.

Dacă ai o ocazie specială, o nuntă, un botez sau poate un eveniment corporate, îți stăm la dispoziție cu servicii complete, orientate către nevoile tale. Facem aranjamente florale la comandă indiferent de ocazie.

Pentru orice detalii sau întrebări, nu ezita să ne contactezi. Îți vom răspunde în cel mai scurt timp posibil!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *